Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over Amersfoort Toen & Nu? De meest gestelde vragen zijn hieronder te vinden met antwoorden erbij, staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen!


Is het boek 'Amersfoort: Een reis door de tijd' anders dan het boek 'Amersfoort Toen & Nu'?

Het boek Amersfoort: Een reis door de tijd is geheel nieuw van opzet en compleet anders dan het boek Amersfoort Toen & Nu. Zo zijn alle foto's zijn nieuw, de lay-out is gewijzigd, het nieuwe boek is dikker en de hoofdstukken zijn anders van onderwerp en opnieuw ingedeeld.

 

Is het boek 'Amersfoort: Een reis door de tijd' uitverkocht?

Nee, het boek 'Amersfoort Toen & Nu' is uitverkocht. Op speciaal verzoek kunt u nog een exemplaar van dit boek bemachtigen, u kunt hiervoor contact opnemen via de contactpagina. 'Amersfoort: Een reis door de tijd' is gewoon leverbaar.

 

Kan ik het boek 'Amersfoort: Een reis door de tijd' ook kopen in boekhandels?

Dat kan zeker! Op Winkels | Amersfoort Toen & Nu (amersfoorttoenennu.nl) kunt u zien in welke boekhandels het boek zoal te koop is.

 

Kan ik voor cadeaus iets in het boek laten schrijven door de auteur?

Ja, u kunt in het veld 'Opmerkingen' bij het bestelformulier speciale verzoeken opschrijven, zoals een verjaardags wens, een handtekening of iets naar keuze.

 

Welke thema's/hoofdstukken staan er in het boek 'Amersfoort: Een reis door de tijd'?

De volgende 7 thema's/hoofdstukken staan in het boek: 'Stadsbeelden' 'Wijkbeelden' 'Villa's & buitenhuizen' 'Verkeer & vervoer', 'Religie & onderwijs', 'Werk & bedrijven' en 'Vermaak & gebeurtenissen'.

 

Waar zijn de toen & nu foto's nog meer te bekijken?

Op de Instagrampagina @amersfoorttoenennu zijn wekelijks nieuwe foto's te zien die nog altijd nieuwe worden gemaakt. Ook staat in de krant 'De Stad Amersfoort' wekelijks een rubriek Toen & Nu en kunt u online op https://www.destadamersfoort.nl/ elke week nieuwe foto's en teksten verwachten.